Rosespedia:Avís general

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Aquest lloc i el domini rosespedia.cat corresponen a l’Ajuntament de Roses amb domicili a la Plaça de Catalunya, núm. 12, Roses (17480), CIF P1716100A, tel. + 34 972 252 400 i correu electrònic informacio@roses.cat.

La Rosespèdia és una enciclopèdia col·laborativa de contingut obert en línia, és a dir, una associació voluntària d'individus i grups que estan desenvolupant un recurs comú de coneixement humà. L'estructura del projecte permet a qualsevol amb una connexió d'Internet canviar el seu contingut. Tingueu en compte que res trobat aquí no s'ha ressenyat necessàriament per professionals amb la perícia que s'exigeix per donar la informació completa, acurada o fiable.

Això no vol dir que no trobareu a la Rosespèdia informació valuosa i acurada, al contrari, la major part ho és. Tanmateix, la Rosespèdia no pot garantir la validesa de la informació. El contingut actual de qualsevol article pot ser que s'hagi canviat, vandalitzat o alterat per algú l'opinió del qual no es correspon amb l'estat de coneixement en els camps pertinents.

Cap revisió formal per experts[modifica]

La Rosespèdia no és revisada uniformement per grups d'experts; mentre els lectors poden corregir errors o participar en grups informals d'avaluació, no tenen cap obligació legal de fer-ho i per tant tota la informació llegida aquí es fa sense cap garantia per a cap propòsit o ús en absolut.

Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors o qualsevol altre associat a la Rosespèdia no es pot fer responsable en cap cas de l'aparició de qualsevol informació no acurada o difamatòria o de l'ús que feu de la informació continguda o enllaçada des d'aquestes pàgines web.

Cap contracte; llicència limitada[modifica]

Si us plau assegureu-vos d'entendre que la informació que es proporciona aquí es dóna de franc, i que no es crea cap classe d'acord o contracte entre vostè i els propietaris o usuaris d'aquest lloc, els propietaris dels servidors, els col·laboradors de la Rosespèdia, qualsevol administrador del projecte, sysops o qualsevulla lligat amb aquest projecte o projectes germans està subjecte a les vostres reclamacions dirigides contra ells. Us donem una llicència limitada de copiar tot el que hi ha en aquest lloc; això no crea ni implica cap responsabilitat contractual o extracontractual per part de Rosespèdia o qualsevol dels seus agents, membres, organitzadors o uns altres usuaris.

No hi ha cap acord o contracte entre vostè i la Rosespèdia quant al seu ús o modificació de la informació més enllà de la Llicència Creative Commons; ningú a la Rosespèdia és responsable de que algú canvii, editi, modifiqui o tregui qualsevol informació que hàgiu posat a la Rosespèdia o qualsevol dels seus projectes associats.

Jurisdicció i legalitat del contingut[modifica]

La publicació de la informació trobada a la Rosespèdia podria violar les lleis del vostre país o jurisdicció des del que accediu. La base de dades de la Rosespèdia s'emmagatzema en un servidor dels Estats Units i es conserva en remissió a la protecció que permet la Llei local i federal. La Llei del vostre país o jurisdicció podria no protegir o permetre la mateixa llibertat d'expressió o de distribució. La Rosespèdia no promou la violació de cap llei; i no es pot fer responsable de cap violació d'aquestes lleis tant si enllaceu amb aquest lloc o si useu, reproduïu o publiqueu la informació continguda aquí.


Aquesta és una versió de la Política d'Exempció de Responsabilitats de la Viquipèdia, a qui agraïm l'ajuda. Els continguts de la Viquipèdia són sota una Llicència de documentació lliure de GNU