Pàgina principal

De Rosespedia

Revisió de 10:36, 10 juny 2016; WikiSysop (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Sigueu benvinguts i benvingudes a la Rosespèdia, l'enciclopèdia lliure de Roses

Ara mateix hi ha 600 articles a la Rosespèdia


Tragacans de Marsella

La Rosespèdia és un wiki sobre el patrimoni cultural i natural de Roses, on podreu trobar totes les coses boniques, interessants, històriques o curioses que hi ha a la vila i el seu entorn.

Aquí veureu des de dolmens que es van construir fa desenes de milers d'anys fins a naufragis de la Guerra Civil espanyola, passant per llegendes de sirenes, castells medievals o preciosos paratges naturals. Tot, amb fotografies, mapes de localització i arxius audiovisuals quan se'n disposa.

Podeu participar de l'experiència de la Rosespèdia de diverses maneres:

  1. Llegint els diversos articles que la composen.
  2. Escrivint nous articles
  3. Aportant més informació i arxius audiovisuals als que ja existeixen.
  4. Corregint els articles que han escrit altres persones.
  5. Tot a la vegada.


Com llegir els articles

Podeu accedir als articles buscant-ne un de concret a la casella de Cerca, que trobareu a dalt, a la dreta, en totes les pàgines. Heu d'escriure-hi el nom d'allò que busqueu i el motor de cerca us hi portarà directament o, en cas que no n'hi hagi un article específic, us donarà un llistat de tots els llocs on apareix, dins la Rosespèdia.

També podeu accedir als articles navegant per la llista completa de pàgines i la llista de categories, o bé saltant per les pàgines a l'atzar.

Com escriure articles

Tothom pot escriure articles, corregir o aportar més informació als que han escrit altres persones. Només cal fer clic a la pestanya Edita que surt a la part superior de tots els articles. Però cal tenir en compte que escriure en un wiki no és tan senzill com escriure un document normal de text. És necessari introduir diverses instruccions, específiques dels wikis, si volem posar paraules en negreta, afegir fotos o crear nous articles, per exemple. Trobareu les codificacions per fer les tasques més usuals a la pàgina d'ajuda a l'edició.


  • Atenció: Sempre que introduïu nova informació, aquesta apareixerà automàticament a la Rosespèdia. Però, per evitar el vandalisme, un administrador o administradora la revisarà posteriorment i, en cas que sigui errònia o no adequada, la modificarà o eliminarà. Si us heu registrat com a usuari o usuària de la Rosespèdia, us serà notificat a la vostra plana d'usuari. Per qualsevol dubte no dubteu en posar-vos en contacte amb l'administrador a rosespedia@roses.cat