Oci turistic

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Roses, és una població plena d'encants culturals, turístics i una població de gran tradició marinera. Una dels seus majors característiques és l'Oci Turistic, ja que ofereix una gran quantitat d'activitats.

La Costa Brava disposa d'una àmplia oferta d'activitats per a tot tipus de poder adquisitiu. Podem trobar esports nàutics com el Caiac, terrestres com el Karting i aeris com és el cas del paracaigudisme.

Fitxer:Imagenderosescosta.jpg


Activitats Terrestres

Hípica

Per als amants de la Hípica tenen a la seva disposició a 5 km de Roses , la Hípica Aiguamolls a Palau-savardera, on s'organitzen classes de volteig i excursions que ocupen tot el dia. Així mateix ofereix classes de col·lectives (per mes de 3 persones), classes individuals (1 o 2 pers.) i classes mensuals (1 vegada a la setmana).


Karting

Para als que els agradi el món del motor a la carretera de Palau a Roses es troba el Karting Roses, un lloc on gaudir tota la família ja que disposa de circuit infantil (de 5 a 12 anys) i un d'adults (mes de 12 anys ).


Mini Golf

També teniu a disposició 2 centres de minigolf  : Mini-Golf “Els Pins" i Mini-Golf Greens, on es pot gaudir d'una tarda lúdica i divertida amb els amics i la família . Un està situat a la carretera de Cadaqués i l'altre al passeig marítim a Roses.


Paint-Ball

És l'excusa ideal per passar una molt bona estona amb amics, companys de feina o amb familiars ja que es caracteritza per la descàrrega d'adrenalina que es produeix i el bon rotllo que es genera. El Paint-ball es practica a l'aire lliure i és una combinació entre destresa i exercici físic. També organitzen festes, ells s'ocupen de tot, esmorzar o berenar i el torneig de Paint-ball. El Paint-ball Empordà es troba a la carretera GI-652 Km 0,8 (Ctra de Torrent a Pals), 17123 Torrent.


Parc Aquàtic Aquabrava

Per refrescar-se en un dia calorós, a Roses s'hi pot trobar el Parc Aquàtic Aquabrava. La diversió la constitueixen: tortuosos tobogans, inacabables descensos, piscines relaxants, rius cabalosos, les zones infantils Tropic Island i Kid’s Lagoon i l'atracció estrella, la piscina d’ones. També Anaconda, l'emoció del ràfting en un descens de 200 metres de recorregut i dos dels tobogans més emblemàtics i atrevits: Camell i Kamikaze.

L'Aquabrava es troba situada a l’entrada de Roses, al quilòmetre 1 de la carretera Cadaqués.


Fitxer:Aquabrava.jpg

Activitats Marítimes

Catamarans

Els Blaus de Roses ens fan gaudir de la Badia de Roses, vorejant les cales del Parc Natural Cap de Creus, fins arribar al Cap Norfeu. On a la cala Murta pots contemplar una súper visió submarina i trobar la roca El Gat i entrar a la cova El Tamariu. També es pot fer a la Badia de Cadaqués, a una caleta un bany durant 30 minuts i utilitzar els tobogans que ens ofereix la instal·lació.


Bateig d'Immersió

En una iniciació a la immersió amb escafandre autònom (amb ampolles) per a gent que no ha practicat mai aquest esport, es una activitat molt impactant i 100% segura, que es realitza a mar i amb instructors de busseig qualificats que acompanyen els participants individualment. El bateig d'immersió és fàcil, molt segur i emocionant, i permet fer una primera aproximació a aquest esport de forma totalment tutelada i segura. Sense cap títol ni experiència prèvia.

Fitxer:Bateig.jpg

Bateig de Vela

Roses G.E.N. t'ofereix sortides d'una durada màxima de 3 hores , en embarcacions col·lectives i acompanyades d'un instructor. A més de practiques tècniques de navegació bàsica. També tens disponibles cursos de Vela i Windsurf, d'una durada aproximada de 12 hores, racionades en quatre sessions de tres hores. Les classes s’imparteixen tot l'any.


Activitats Aèries

Paracaigudisme

Per a les persones mes aventureres, que volen viure una sensació emocionant, molt a la vora de Roses es troba l'Escola de Paracaigudisme Skydive, a Empuriabrava, situada en Sector Aeroclub. També si vols aprendre t'ofereix dues formes d'iniciar-se, el curs PAC (Progressió Accelerada en Caiguda lliure) i el salt tàndem (salt en paracaigudes biplaça) acompanyat del monitor . El curs PAC aconsegueix adquirir tots els coneixements bàsics necessaris per poder saltar per si mateix amb total seguretat, aprenent a controlar la caiguda lliure, obrir el seu paracaigudes i maneig fins al seu aterratge. L'ensenyament és personalitzat i durant el curs, després de rebre les classes teòriques i realitzar els exercicis pràctics a terra, es puja a 4.000 metres per realitzar primer un salt en tàndem, saltant en paracaigudes amb el monitor. La durada aproximada del curs transcorre entre cinc a set dies.

També es realitzen salts terapèutics, amb persones que sofreixen malalties oncològiques, cròniques o greus amb l'objectiu d'aportar una dosi d'il·lusió que ajudi a generar una actitud positiva durant els tractaments o a superar moments d'extrema dificultat física o anímica.

Fitxer:Paracaidismoa.jpg