Oci turistic

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Roses, és una població plena d'encants culturals, turístics i una població de gran tradició marinera. Una dels seus majors característiques és l'Oci Turistic, ja que ofereix una gran candidat de activitats.

La Costa Brava disposa d'una àmplia oferta d'activitats, fins les més econòmiques. Podem trobar esports nàutics: Caiac; Terrestres: Karting; Aèries: paracaigudisme etc...

Activitats Terrestres

Hípica

Per als amants de la Hípica tenen a la seva disposició a 5 km de Roses , la Hípica Aiguamolls a Palau Savardera, on s'organitzen classes de volteig i excursions que ocupen tot el dia. Així mateix ofereix classes de col·lectives ( para mes de 3 persones), classes individuals (1 o 2 pers.)i classes mensuals (1 vegada a la setmana).

Karting

Para als quals els agradi el món del motor en la carretera de Palau a Roses es troba el Karting Roses, un lloc on gaudir tota la família ja que disposa de circuit infantil ( de 5 a 12 anys )i adult ( mes de 12 anys ).

Mini Golf

També teniu a disposició 2 centres de minigolf  : Mini-Golf “Els Pins" i Mini-Golf Greens, on podrem gaudir d'una tarda lúdica i divertida amb els amics i la família . Estan situades en el Ctra. de Cadaqués i en el passeig marítim a Roses. mini

Paint-Ball

És l'excusa ideal per passar una molt bona estona amb els nostres amics, companys de feina o amb els familiars ja que es caracteritza per la descàrrega d'adrenalina que es produeix i el bon rotllo que es genera. El Paintball es practica a l'aire lliure combinant destresa, exercici físic... També organitzen festes , ells s'ocupen de tot, esmorzar o berenar i el torneig de Paintball. El preu varia entre els 20 – 23 Euros i per els grups ,d’empreses i particulars el preu varia entre 5 – 110 euros , depenent del numero de boles. PaintBall Empordà es troba al Ctra GI-652 Km 0,8 (Ctra de Torrent a Pals), 17123 Torrent.

Parc Aquàtic Aquabrava

Per refrescar-nos en un dia calorós, a Roses esta situat el Parc Aquàtic Aquabrava , amb les millors sensacions , envoltats d'una esplèndida vegetació. Constituït amb: tortuosos tobogans, inacabables descensos, piscines relaxants, rius cabalosos, les zones infantils Tropic Island i Kid’s Lagoon i l'atracció estavella, la piscina d’ones. També Anaconda, l'emoció del rafting en un descens de 200 metres de recorregut i dos dels tobogans més emblemàtics i atrevits: Camell i Kamikaze. Es troba situada a l’entrada de Roses , a 1 km de la carretera Cadaques. Els preus ronden entre els 15 – 20 euros , depenent de l’horari o entre 23 – 125 euros si vols tiquets per a 2 dies, 4 dies o tota la temporada.

Activitats Marítimes

Catamarans

Els Blaus de Roses ens fan gaudir de la Badia de Roses, vorejant les cales del Parc Natural Cap de Creus, fins arribar al Cap Norfeu. On a la cala murta pots contemplar una súper visió submarina i trobar la roca El Gat i entrar a la cova El Tamariu. També es pot fer a la Badia de Cadaqués , a una caleta un bany durant 30 minuts y utilitzar els tobogans que ens ofereix la instal·lació.

Bateig d'Immersió

En una iniciació a la immersió amb escafandre autònom (amb botella) per a gent que no ha practicat mai aquest esport , es una activitat molt impactant i 100% segura, que es realitza a mar i amb instructors de busseig qualificats que acompanyen els participants individualment. El bateig d'immersió és fàcil, molt segur i emocionant, i ens permet fer una primera aproximació a aquest esport de forma totalment tutelada i segura. Sense cap títol ni experiència prèvia.

Bateig de Vela

Roses G.I.N. t'ofereix sortides d'una durada màxima de 3 hores , en embarcacions col·lectives i acompanyades d'un instructor. A més , practiques tècniques de navegació bàsica. També tens disponibles cursos de Vela i Windsurf, d'una durada aproximada de 12 hores, racionades en quatre sessions de tres hores. Les classes s’imparteixen tot l'any.

Activitats Aèries

Paracaigudisme

Per a les persones mes aventureres, que volen viure una sensació emocionant, a Roses disposes de l'Escola de Paracaigudisme Skydive Empuriabrava, situada en Sector Aeroclub, 17487 Empuriabrava (Girona). També si vols aprendre t'ofereix dues formes d'iniciar-se, el curs PAC (Progressió Accelerada en Caiguda lliure) i el salt Tandem (salt en paracaigudes biplaza) acompanyat del monitor . El curs PAC aconsegueix adquirir tots els coneixements bàsics necessaris per poder saltar per si mateix amb total seguretat, aprenent a controlar la caiguda lliure, obrir el seu paracaigudes i maneig fins al seu aterratge. L'ensenyament és personalitzat i durant el curs, després de rebre les classes teòriques i realitzar els exercicis pràctics en el sòl, pujaràs a 4.000 metres per realitzar primer un salt en Tandem , saltant en paracaigudes amb el monitor. La durada aproximada del curs transcorre entre cinc a set dies. També es realitzen salts terapèutics, amb persones que sofreixen malalties oncològiques, cròniques o greus amb l'objectiu d'aportar una dosi d'il·lusió que ajudi a generar una actitud positiva durant els tractaments o a superar moments d'extrema dificultat física o anímica.


Fitxer:Paracaidas.jpg