Associació Casal dels Pescadors

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca


El casal dels pescadors és un lloc molt conegut per la gent gran. És on les persones majors es coneixen entre elles, comparteixen gustos, aficions i molts coneixements.


Activitats[modifica]

Al Casal del Pescador realitza una excursió mensual, la destinació de la qual és triada per la Junta del Casal. A més, cada any es participa en diversos actes de les festes del Carnestoltes de la nostra vila. S'organitzen: campionats de parxís, petanca, mini-golf i fins a una dotzena de jocs diferents. Aquests campionats estan oberts a tots els socis que hi vulguin participar.

Un grup de socis ha format la Flauta Dolça, un grup que assaja sota la direcció de Josep Lluís Laserna dos cops per setmana. Durant el curs, de dilluns a divendres, se celebren diversos tallers oberts a tots els associats, en els quals es poden aprendre des de punt mallorquí fins a informàtica.

Trimestralment s’organitzen també tallers de memòria, autoestima, etc. Les despeses d'alguns d'aquests tallers corren a càrrec del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, des de la seu de la Casa del Mar de Barcelona. Durant deu mesos l'any, els dimecres, també es realitza un taller de punta de coixí (boixets) per a les associades (la meitat de l´import subvencionat pel Casal, i l´altra meitat la paguen les alumnes), les quals es desplacen a totes les trobades de puntaires que es celebren a diferents pobles.


Finalment, el casal també participa en la Marató que cada any organitza TV3.


Aquesta associació esta situada en el C/ riera Ginjolers, Nº 22 Nº de Telèfon: 972.25.53.21


Enllaços[modifica]

http://www.guiaderoses.net/entitats/associaci%C3%B3-jubilats-del-mar-casal-del-pescador


Altres associacions[modifica]